
最終更新日時:2016-05-19 11:21:01
この分類でよく使われているキーワード | キーワード | 受理件数 | |
|---|---|---|---|
| lipid vesicles | 2件 | ||
| high productivity | 1件 | ||
| 受理 番号 | 講演題目/発表者 | キーワード | 発表形式 |
|---|---|---|---|
| 19 | Oligosaccharide fatty acid esters for stabilization of oil-in-water emulsions | Emulsion Esterification Oligosaccharide | P |
| 209 | 機械的乳化処理を施したO/Wエマルションの酸化安定性評価 | Oxidation induction time High-pressure homogenizer Rotor-stator homogenizer | P |
| 404 | Protein adsorption onto metal surfaces with applied electric potential | protein adsorption ellipsometry surface potential | P |
| 413 | The effect of primary emulsion phase proportion on stability of multiple emulsion (w/o/w) reduced fat mayonnaise | multiple emulsion reduced fat mayonnaise | P |
| 481 | 機能性食品添加剤を粉砕媒体として利用した湿式ビーズミルによる葉酸ナノ粒子作製 | Folic acid Wet-milling Functional food materials | O |
| 587 | カロテノイドエステルの脂質ベシクルによる水溶液への安定分散 | carotenoid esters lipid vesicles dispersion | P |
| 603 | Formulation and characterization of W/O emulsions encapsulating essential amino acids | Water-in-oil emulsion Amino acids Encapsulation | O |
| 816 | マイクロチャネルホモジナイザーを利用した単分散O/Wエマルションの高効率作製 | Microchannel homogenization monodisperse O/W emulsion high productivity | P |
| 880 | コーヒー粉の保管に伴う品質変化挙動について | coffee electron spin resonance gas flush packaging | O |
| 917 | 疎水性フレーバーシトラールの脂質ベシクルによる水系への分散化と化学的安定化 | hydrophobic flavor lipid vesicles stabilization | P |
| 941 | 抹茶パウダーとココナツオイルからなるキャピラリーサスペンションの形成と流動特性 | Capillary suspension Coconut oil Yield stress | P |
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